Treceți la conținutul principal

Femeia, om de stiinta intr-o lume civilizata sau sclava a unui Dumnezeu misogin creat de niste oameni necivilizati?

Biblia spune ca Dumnezeu a creat intai barbatul si Eva a fost facuta din coasta lui Adam dar in natura nu masculul este starea de baza a diferentierii sexuale ci femela si am fi mai aproape de realitate daca am crede ca Dumnezeu a creat-o intai pe Eva si Adam a fost facut din coasta ei.dupa care Dumnezeu l-a masculinizat. Inainte de a surveni masculinizarea toti embrionii sunt femele. Primul impuls al naturii este acela de a crea o femela. Daca gonadele nu se pot diferentia ca testicule, nu pot secreta androgeni sau corpul nu poate folosi androgenii individul se dezvolta ca femela chiar daca are cariotip de mascul. Exista femei care au cromozomul Y dar s-au dezvoltat ca femei din cauza unor mutatii ale genei receptorului androgenic, ale genelor implicate in sinteza hormonilor androgeni sau ale genei de pe Y care detemina transformarea gonadelor in testicule, cea care initiaza procesul de masculinizare dar nu garanteaza si finalizarea lui. Daca exista o mutatie a genei receptorului androgenic chiar daca gena de pe Y determinat diferentierea testiculara a gonadelor dezvoltarea individului se intoarce pe cursul de baza al naturii, mergand in directia femeinizarii rezultand o femeie despre care s-ar putea spune chiar ca este "mai femeie" decat femeile cu cariotip femel. Hormonii androgeni pe care corpul nu-i poate folosi sunt transformati in estrogeni de catre enzima aromataza si individul dezvolta toate caracterele secundare feminine si este total lipsit de cele masculine. Aceste femei nu au deloc par pe corp, nici macar in zona genitala sau la axila, nu au acnee, dermatita seboreica sau alte afectiuni cutanate date de hormonii androgeni, le cresc sanii si au soldurile late. Comportamentul este in totalitate feminin, si aceste persoane se simt atrase din punct de vedere sexual doar de barbati si au si instinctul matern.
 In natura feminizarea este linia principala, dreapta, iar masculinizarea este deviatia. Este ca un drum pe care mergem toti pana la un punct in care unii vireaza spre masculinizare, iar daca acest lucru nu se intampla destinatia e una singura, feminizarea.
Contrar teoriei religioase, pentru natura femela e mult mai importanta decat masculul. O specie poate supra vietui fara masculi (exista specii partenogenetice, cum sunt 8 specii de soparle din genul Lacerta) dar nu poate supravietui fara femele.
Pe langa faptul ca nu aveau  nici cele mai elementare cunostiinte in materie de stiinta, salbaticii care au scris biblia erau si foarte misogini. Pentru ei femeia valora mai putin decat o camila si nu avea dreptul nici macar sa deschida gura sa-si spuna punctul de vedere. Biblia nu vorbeste deloc despre pedofili pentru ca primitivii care au scris-o vindeau fetitele ca pe animale le obligau sa se marite si le violau cu salbaticie la varste fragede care puteau merge si pana la 5 ani. Pedofilii erau pedepsiti doar cand violau baieti si nu pentru ca au nenorocit un copil ci pentru "sodomie", la fel de aspru fiind pedepsiti si doi adulti de acelasi sex care se iubeau. Asa cum contine si alte aberatii, cum ar fi povestea cu lumea facuta in doar cateva zile si omenirea care a pornit de la doar 2 oameni si urmasii lor incestosi si consanguini, biblia intoxica mintea cititorilor cu diverse teorii misogine, invatand oamenii ca femeia e inferioara pacatoasa, murdara etc. Salbaticii care au scris biblia, incepand cu primitivii nespalati care au scris vechiul testament si terminand cu Pavel si altii ca al care au umplut si nou testament cu texte misogine au stricat miliarde de oameni care din pacate si acum cred ca mizeriile scrise in biblie sunt dictate de o inteligenta divina, superioara. E trist ca si in ziua de azi milioane de oameni iau drept litera de lege textele lui Pavel si ale altora care sustin ca femeia trebuie sa taca mereu, sa poarte capul acoperit in semn de supunere, sa fie supusa barbatului si sa nu cumva sa fie sefa peste un barbat sau sa invete ceva pe cineva (conform teoriei biblice femeile nu ar trebui sa aiba nici macar dreptul de a lucra ca profesoare) Atat misoginismul cat si ignoranta crasa se vad in produsul de activitate al unor oameni oligofreni, necivilizati, intoleranti, multi dintre ei schizofrenici sau cu alte boli psihice grave, textul biblic.Mizeria nascocita de mintile lor bolnave s-a raspandit ca un cancer pe planeta asta.
Oamenii, mai bine zis niste oameni necivilizati, l-au creat pe Dumnezeu pentru a oprima femeile si alte categorii sociale.si pentru a se impune cu forta. Religii abrahamice s-au impus prin agresivitate, nu prin iubire pace si intelepciune, despre care vorbesc in mod fals, actionand in sens contrar. Religiile abrahamice instiga la ura, provoaca razboaie si lovesc exact in "inteleptii" care cunosc adevarul stiintific, fiind o adevarata frana in calea progresului societatii.
In istorie au existat nenumarate femei care au dus civilizatia mai departe prin stiinta sau creatia lor artistica, femei care au inventat, au creat, au lasat in urma lor ceva care acum ori nu a ramas in istorie ori a ramas pe numele unui barbat.
Au existat femei care s-au ocupat cu stiinta, prima dintre ele fiind Hypatia pe care tot cre(s)tinii "plini de iubire si intelepciune" au ucis-o cu sange rece, dupa care au incendiat si biblioteca din Alexandria.
Cititi aceasta carte si veti afla cate femei au existat in lumea stiintei, cate femei INTELIGENTE au schimbat lumea, cum au contribuit ele la progres.

Comentarii

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. In istoria indepartata, matriarhatul a existat ca forma de conducere, din nefericire a aparut o problema majora a acestui sistem, stabilitatea, dorinta de pace si calm in care femeia dorea sa isi creasca copiii a dus la o stagnare in dezvoltarea comunitatilor matriarhale, ele au fost in acest fel usor de distrus de catre cetele de ''salbateci'' fara matriarha.... (ps, este doar o teorie :D )

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cariotipul

Cariotipul este reprezentat de totalitatea caracterelor morfologice (numar, marime, forma, pozitia centromerului, constrictiile) ale cromozomilor dintr-o celula diploida.Grafic poate fi prezentat printr-o "harta" numita cario- sai idiograma , in care perechile de cromozomi omologi sunt asezati in ordinea descrescanda a lungimii. Cromozomii sexuali sunt cromozomi X submetacentrici si cromozomul Y submetacentric mic. Cariotipul unei specii se obtine prin fotografierea cromozomilor metafazici, obtinuti din metafazele limfocitelor din culturi, stimulate sa se dividă cu fitohemaglutinine si blocate in metafaza prin adaus de colchicina, un alcaloid ce împiedica asamblarea fusului de diviziune. Din fotografiile obținute se decupează cromozomii si se aranjeaza in cariotip, putandu-se identifica grupele de cromozomi, fara a se putea preciza cu certitudine perechea. Identificarea fiecarei perechi se face prin folosirea tehnicilor de bandare, tehnici care permit punerea in evi

Cromozomii

  Cromozomul este alcătuit dintr-o macromolecula de ADN, in constructia caruia intra mai multe gene lincate. Cromozomii indiferent de modul de organizare fizica si moleculara,sunt unitati genetice permanente,care isi conserva individualitatea,proprietatile structural- functionale si se transmit prin auto-aplicare de-a lungul generatiilor celulare. Exista doua tipuri de cromozomi: -cromozomul de tip procariot -cromozomul de tip eucariot. 1) Cromozomul de tip procariot: -este caracteristic bacteriilor si algelor albastre-verzi -are o organizare relativ simpla si este format dintr-o macromolecula de ADN,dublu catenara,elicala circular covalent inchisa , cu o varietate de proteine. GENOMUL VIRAL: este alcatiut dintr-o molecula de ADN (acidul dezoxiribonucleic) sau ARN (acidul ribonucleic), unucatenara sau bicatenara,liniara sau circulara,inchisa intr-un invelis de proteine. - are o functionalitate particulara -la viroizi genomul este in exclusiv ADN -la eucariot

Dovezi indirecte ale evolutiei furnizate de anatomia comparata si de embriologie

Dovezi ale anatomiei comaparate. Comparându-se organizarea corpului la viețuitoare deosebite intre ele, s-a observat existenta unor asemănări evidente. Asemenea observatii au fost generalizare intr-o știința biologica aparte- anatomia comparata- întemeiata de Georges Cuvier (1769-1832). Referitor la animale anatomia comparata arata ca exista organe ce indeplinesc functii cu totul deosebite dar care au o structura generala identice.Asa de exemplu mana omului serveste la apucat diverse obiecte dar si al alte operatii(manuirea obiectelor, scrisul, etc); membrele calului sunt organe de alergat; membrele anterioare ale liliacului folosesc la zbor; ale delfinului la inot etc.Cu toate acestea, scheletul membrelor anterioare la mamifere prezinta o structura generala identica, oricat de modificate ar fi aceste oase, Identitatea planului de organizare a scheletului membrelor anterioareeste evidenta Organele cu functii diferite, dar cu origine si plan de organizare generala identice se numes